De autocross vorig jaar

U kunt zich inschrijven voor de autocross in De Rips deze zondag

dinsdag 3 oktober 2017 - 10:16|Jolein van der Ven

Tweede Autocross in De Rips op 8 oktober

DE RIPS - Voor de tweede keer organiseert Muziekvereniging Concordia de autocross en deze staat wederom onder toezicht van Auto Sport Unie Zuid (ASUZ). Dit is een wedstrijd in competitieverband waarin aangepaste auto’s in verschillende klassen strijden voor een overwinning. Iedereen kan meedoen aan de balkenklasse en kan zich nu hiervoor aanmelden.

Nieuw in het programma is de Ripse balkenklasse. In deze klasse crossen inwoners van De Rips tegen elkaar. Om mee te kunnen doen, moet je minimaal 18 jaar zijn en in bezit van een geldig rijbewijs B. Je zorgt zelf voor een aangepaste auto. Op de website www.asuzcross.nl staat alle informatie en het reglement waaraan de auto moet voldoen. Aanmelden kan via mail naar autocrossderips@outlook.com of s’morgens op de dag zelf op 8 oktober. Meer informatie is te vinden op de facebookpagina van Autocross De Rips.
De cross vindt plaats op Zondag 8 oktober van 11.00 -18.00 uur. Entree 0-11 jaar gratis, 12-16 jaar 3 euro, 16 jaar en ouder 7 euro.Het crossterrein ligt aan de rand van het dorp op het veld aan de Paterslaan. Bij slecht weer kan zijn dat het wordt afgelast, houd daarvoor de Facebookpagina van Autocross De Rips in de gaten.

Tags